Empresa

Antoni-Artes-960x330

PRESENTACIÓ

Aigües Artés, S.L. és una empresa de servei dedicada a la gestió del subministrament d’aigua domiciliada al Passeig d’Espanya, 5 i 7 – 08710 Santa Margarida de Montbui. Som una empresa familiar centenària fundada el 2 de juliol de 1901 pel Senyor Antoni Artés Puig.

AIGUA

A Aigües Artés ens dediquem a l’extracció, tractament, magatzematge i distribució d’aigua de consum humà, és a dir, treballem per tal que l’aigua arribi des dels punts d’extracció fins als domicilis dels nostres clients sempre en les millors condicions.

SERVEI

Actualment Aigües Artés dona servei als municipis de Santa Margarida de Montbui, Jorba, Orpí i en alta a Igualada, a l’Anoia. Per poder fer aquesta tasca Aigües Artés disposa de personal especialitzat, d’uns pous profunds que asseguren la quantitat i qualitat de l’aigua necessària, d’una extensa xarxa de distribució i de tots els elements tecnològics necessaris.

QUALITAT

La nostra prioritat es que l’aigua arribi a tots els nostres clients amb la màxima qualitat les 24 hores, per això treballem 365 dies l’any i disposem de tecnologia de telecontrol fixa i mòbil que ens ajuda a conèixer en tot moment l’estat de la xarxa per tal de poder reaccionar el més ràpidament possible davant de qualsevol incidència. De fet, ens estimem tant l’aigua que li hem dedicat més de cent anys de les nostres vides